CserkészWiki:Jogi nyilatkozat

Innen: CserkészWiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A CserkészWiki nem vállal felelősséget az információk helytállóságáért!

A CserkészWiki nyílt tartalmú online lexikon, vagyis személyek és csoportok szerveződése annak érdekében, hogy a cserkészettel kapcsolatos tudás gyűjteményét hozzák létre és azt folyamatosan fejlesszék. A felépítése lehetővé teszi bármely internet kapcsolattal és World Wide Web eléréssel rendelkező egyénnek, hogy az itt található tartalmakat tetszőlegesen módosítsa. Ezért mindenképpen vedd figyelembe, hogy semmiféle itt olvasható tartalom nem ment át olyan szaklektoráláson vagy ellenőrzésen, melyet az adott területek szakértői végeztek volna annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy az adott szócikkek szakmailag teljes, pontos vagy megbízható információkat tartalmaznak bármilyen, a CserkészWikin olvasható témában.

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a CserkészWiki nem értékes, hasznos és pontos információkat tartalmaz, azonban semmilyen módon nem tudja garantálni az itt található információk helyességét. Lehetséges, hogy az információt percekkel korábban módosította valaki, akinek a tudása, szándéka vagy véleménye nem esik egybe az adott területen elvárhatóval.

A CserkészWiki nem folyamatosan ellenőrzött kiadvány. Míg bármely résztvevő képes a hibák kijavítására vagy a téves információk eltávolítására, senki nem köteles ezt megtenni, emiatt semmilyen a CserkészWikin található információval kapcsolatban nem vállalunk garanciát, és nem vállaljuk, hogy az információ bármilyen hasznos célra felhasználható volna.

A CserkészWikit csak saját felelősségedre használhatod!

Kérünk, hogy a szükséges körültekintéssel járj el annak érdekében, hogy meggyőződj arról, hogy a CserkészWiki cikkek tartalma helyes és megfelel a céljaidnak. Ha bármilyen veszélyes, illegális vagy etikátlan tartalommal találkozol, vedd figyelembe, hogy ezt az információt bárki elhelyezhette a CserkészWikin, és semmi garancia nincs arra, hogy megfelelő jogosultságokkal vagy képességekkel rendelkezik arra nézve, hogy a leírt tevékenység vagy dolog használata vagy alkalmazása biztonságos vagy legális.

A CserkészWiki nem vonható felelősségre semmilyen a benne található információ által okozott kárért, mivel ez magánszemélyek önkéntes társasága azon célból, hogy nyílt oktatási, kulturális és információs erőforrást hozzanak létre. Ez a közlés egyoldalú és tájékoztató jellegű, így nem képez szerződést vagy megegyezést közted és a CserkészWiki között a Szerzői jogok feltételein túl.